DRENAJ LIMFATIC MANUAL

HomeKINETOTERAPIEDRENAJ LIMFATIC MANUAL

drenaj-limfatic-800x333

KINETOTERAPIE

DRENAJ LIMFATIC MANUAL

Drenajul limfatic manual este un remediu ușor cu efecte profunde. Drenarea limfei poate accelera volumul fluxului limfatic de 20 de ori, îmbunătățind astfel semnificativ abilitatea sistemului de a elimina toxinele și materialele infecțioase . Studii au certificat că drenajul limfatic este o modalitate de tratament cu beneficii medicale într-o gamă largă de probleme limfedematoase.
Dacă sunteți o persoană în general sănătoasă, simplul drenaj limfatic vă poate recupera mai repede dintr-o răceală sau vă poate ajuta să scăpați mai ușor de oboseala. Drenajul limfatic poate fi făcut lângă picioare, mâini sau abdomen.

Cum se face drenajul limfatic manual?

Drenajul limfatic manual este un masaj ușor care aplică presiune ușoară asupra ganglionilor limfatici. Masajul în punctele în care aceștia se găsesc stimulează eliberarea toxinelor din ganglioni. De asemenea, unul dintre principalele efecte al acestei proceduri este tonifierea pielii. Pe lângă masajul ganglionilor, se va masa si traseul vaselor limfatice pentru drenare.

Efecte:

Prin stimularea manuală a sistemului limfatic în ședințe de limfodrenaj, puteți beneficia de următoarele rezultate:

  • post neoplasm: mamar, prostată , col uterin etc.
  • îmbunătățirea capacității sistemului limfatic de a procesa un volum de 20 de ori mai mare decât normalul;
  • îmbunătățirea vitezei prin nodulii limfatici, procesând un volum mai mare de produși de catabolism, celule moarte, proteine în exces sau toxine
  • îmbunătățirea producției de limfocite, îmbunătățind astfel capacitatea organismului de a se lupta cu infecția sistemului parasimpatic, provocând astfel un efect de relaxare globala a corpului.

Contraindicații:

  • În cazul în care suferiți de boli ale sistemului limfatic sau vascular, o boală oncologică, sunteți însărcinată sau alăptați, consultați un medic specialist înainte să faceți ședințe de drenaj limfatic manual.
  • Pret DRENAJ LIMFATIC MANUAL50-80 Lei
Shopping Basket