MEDICAL FITNESS

HomeKINETOTERAPIEMEDICAL FITNESS

2

KINETOTERAPIE

MEDICAL FITNESS

După finalizarea programului de recuperare medicală pacienții au opțiunea de a continua sub stricta supraveghere a unui kinetoterapeut un program de mișcare planificat care să se adapteze la fiecare persoană în parte.

Programul se desfășoară într-un grup de maxim 4 persoane, ținându-se cont de afecțiunile cronice ale acestora, respectându-se contraindicațiile fiecărei afectiuni.

Ambientul este unul prietenos, relxant, beneficiul fiind și de socializare cu ceilalți participanți, cu muzică specifică fiecărei activități din timpul programului.

Programul are urmatoarele obiective: tonifiere si castigarea mobilitatii pentru toate segmentele, relaxarea musculara prevenind retractiile si rupturi musculare iar la sfarsit partea de relaxare pentru deconectare si relaxarea corpului dupa efortul fizic.

Totodată mai sunt și persoanele care prezintă o anumită afecțiune în stadiu cronic, o intervenție chirugicală sau au o viață sedentară și nu vor să meargă la o sala de fitness/forță datorită supra-aglomerării și lipsa supravegherii personalului autorizat.

Shopping Basket